Essen Motor Show 2015

Essen Motor Show 2015

Evenement: ESSEN MOTOR SHOW
Datum: 28.11.2015 – 06.12.2015
Link: http://www.essen-motorshow.de

Locatie:
MESSE ESSEN GmbH
Norbertstraße 2
45131 Essen

Het einde van het jaar nadert weer, dat betekend dat het weer tijd is voor de Essen Motor Show!
Dit is toch wel de grootste en belangrijkste performancebeurs voor tuning, motorsport, sportieve productieauto’s, classic cars en motorfietsen.

Onderdelen:
DMAX-Motorsport-arena
De finale van de Gymkhana Drift Cup 2015, De voor Europa unieke driftwedstrijd eist het uiterste van de coureurs wat betreft voertuigcontrole – en zal de bezoekers verbazen met spectaculaire stunts. Bovendien staat er voor de bezoekers een drifttaxi klaar: daarin kunnen de vermetele toeschouwers zelf over de piste driften.

Hella Show & Shine Award
“Zet je auto in de spotlights!“ — onder dit motto presenteert de tunerelite van Duitsland haar auto’s van topklasse op de ESSEN MOTOR SHOW. Na een voorselectie door een jury showen tien finalisten hun auto op de EMS. Het bijzondere van de HELLA SHOW & SHINE AWARD: alle deelnemende auto’s voldoen aan het wegenverkeersreglement van de betreffende deelstaat.

Automobieldesign
Tussen richtinggevend en geschiedenis: in 2014 presenteert de ESSEN MOTOR SHOW in de speciale tentoonstelling “Automobil-Design” fraaie unieke modellen van de bekendste automobielontwerpers en -fabrikanten uit de hele wereld. De concept cars, onderzoeken en prototypes laten de veelzijdigheid van het technische vernuft zien en vallen op door hun excentrieke ontwerp.

tuningXperience
Deze tentoonstelling laat de tunerharten sneller slaan: Onze speciale expositie “tuningXperience” in hal 1A. De bandbreedte van de geëxposeerde auto’s loopt uiteen van licht aangepaste “daily drivers” via race- en driftbolides met aandacht voor vermogen tot en met absolute high end showcars, die tot in de kleinste hoekjes zijn verfraaid. In totaal staan in onze hal 1A meer dan 100 unieke voertuigen op de bezoekers te wachten. De auto’s zijn afkomstig uit heel Europa: naast Duitsland zijn Zwitserland, België, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk en Zweden vertegenwoordigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*